Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zondag 30 augustus 2015

Hoera, Tijn 1 jaar!

Vorig jaar rond deze tijd maakte ik een geboortetaart voor Tijn. Zijn trotse tante had de taart bij ons besteld. 

Een jaar gaat snel. Ik vond het dan ook superleuk dat de moeder van Tijn mij mailde. Of ik een taartje wilde maken voor Tijn's 1e verjaardag. Een taartje waarmee hij kon kliederen. Nu kliedert een taartje van CAKES&joy natuurlijk nooit zo goed als 'n slagroomtaartje. Maar wanneer je er een stukje uitsnijdt, dan kan je er toch lekker mee rommelen (-: Ook moest er een afbeelding van Bumba op komen.

Dit is 'm geworden:
Regelmatig heb ik opdrachten, die ik uiteindelijk óók gewoon graag op mijn aanrecht zou laten staan. Onder 'n stolpje gewoon om naar te kijken. Zo ook met die leuke taartje. Een foto geeft misschien een vertekend beeld. Maar dit taartje heeft een doorsnede van 10 cm. Het is dus een enorm schattig taartje. De mama van Tijn zei dan ook meteen, dat ze 'm eigenlijk niet aan wilde snijden (-; Maar ik heb zo'n vermoeden dat Tijn daar anders over heeft gedacht... en anders de tante van Tijn...


Tijn ik hoop dat je een superverjaardag hebt gehad!


De mama van Tijn mailde deze foto: 


1 opmerking:

Judith zei

Hoi Nicole,

Het taartje viel erg in de smaak. Alle kindjes hebben er lekker van gesmuld. Incl tante Monique 😂.
Bedankt.

Groetjes
Tijn, Papa en Mama