Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zaterdag 6 februari 2016

En dat is.... A!
Zo'n beetje 1 jaar geleden rond deze tijd startte de jongste met zwemles. Hij ging als een speer! Ergens in de 3e periode kreeg ie het een beetje zwaar. Maar toch doorgezet en tegen het einde van de 4e periode kwam het bericht dat hij mocht afzwemmen voor zijn A diploma.

Ik weet niet of dat bij elke zwemschool zo gaat. Maar de onze laat de kinderen een week voor het échte afzwemmen, proefzwemmen. Het bad waar wij zwemles volgen heeft niet de juiste afmetingen voor het afzwemmen. Voor het afzwemmen moeten we dus naar een ander zwembad. Omdat het al spannend genoeg is, mogen ze dus eerst een keertje gaan oefenen. Het proefzwemmen ging heel goed! Dus hij mocht een week later teurugkomen voor het echie!

Het afzwemmen was vlak voor etenstijd. Dus hij mocht van te voren zeggen wat/waar hij wilde eten. Dat werd (natuurlijk) Mc Donald... Maar bij thuiskomst hadden we nog iets lekkers, iets kleins.

Cakepops. Cakeballetjes omhuld met chocolade én een A van rolfondant.
 Op naar het B-diploma (-:

Geen opmerkingen: