Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

donderdag 27 augustus 2015

Koekjes bakken!Afgelopen schooljaar was ik part-time klassemoeder in de klas van de oudste. In de laatste schoolweek werd ik verrast door de kinderen en de meester met dit leuke cadeautje als dank. Een pot met alle ingrediƫnten om koekjes te bakken. Of nou ja, bijna alle ingrediƫnten (-; Er moest alleen nog 1 eitje en (room)boter toegevoegd worden. Mijn zoon was bijna nog blijer met het cadeautje dan ik
 (-: Omdat het afgelopen week wat minder mooi zomerweer was, hebben we de mixer maar te voorschijn gehaald en de oven aangezet. En hebben we koekjes gebakken.
Op het kaartje dat aan de pot hing stond een tip: houd wat cranberry's apart. Die druk je dan vlak voor het bakken in de koekjes. 
Het deeg is makkelijk en snel te bereiden. Heel even met de mixer met deeghaken erdoor en klaar is Kees!Op de pot stond dat je bolletjes van het deeg moest maken en deze plat gedrukt op de bakplaat moest leggen. Dat hebben de jongens gedaan.Daarna nog de cranberry's er in gedrukt en ze konden de oven in op 180 graden voor 15 minuten.Nog even half uur af laten koelen.


En heerlijk verse koekjes bij de thee.
Geen opmerkingen: