Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zondag 7 september 2014

Knuffel Buddy

Met Taartjes voor Jop steunen wij de Stichting STOPhersentumoren . Een paar maanden geleden zag ik een berichtje dat zij met behulp van een knuffel meer aandacht willen vragen. Een knuffel pinguïn, genaamd Buddy. De stichting was op zoek naar Buddy-huizen. Om de kosten laag te houden wilden zij geen webwinkel openen maar met ophaalpunten werken. Ik heb me meteen gemeld :-)

Deze week arriveerden er 1700  Buddy's bij de stichting in Driebergen.


Sindsdien zaten ze natuurlijk te popelen om het land in te gaan...


Vanmiddag was er een info- en ophaalbijeenkomst. Klaske, de oprichtster van de stichting STOPhersentumoren.nl, legde ons uit wat de bedoeling is 


Daarna gingen we met 2 dozen (48 stuks) weer naar huis.

De Buddy's kosten  7,95 per stuk en daarmee steun je dus de stichting STOPhersentumoren. Via www.knuffel-buddy.nl kan je een Buddy kopen. Je vult op de site het formulier in en daarna wordt er door één van de Buddy huizen contact met je opgenomen over het afhalen. Woon je in de buurt van Tilburg? Dan kan je ook rechtstreeks contact met mij opnemen.

De jongens hebben vanmiddag ieder al € 7,95 uit hun spaarpot gehaald en een Buddy gekocht :-)


Geen opmerkingen: