Dit heb je nodig:
- cupcakesbeslag,
- 2 goudreineten (of andere zure appels),
- 25 gram rozijnen,
- 1 theelepel kaneel,
- botercreme,
- 1 theelepel smaakstof "Groene appel"
Schil de appels en snijd ze in kleine blokjes. Voeg er de rozijnen en kaneel aan toe en meng dit door elkaar. Maak cupcakesbeslag zoals je gewend bent en roer er (als het beslag klaar is) voorzichtig het appel-rozijnenmengsel doorheen. Verdeel het over de cupcakesbakjes en zet in de oven. Normaal gesproken, als ik naturel-cupcakes bak, bak ik de cupcakes 18 minuten. Nu heb ik ze 5 minuten langer gebakken, maar wel op de zelfde temperatuur.
Maak een portie botercreme. Er is "mix voor botercreme" te koop. Hier moet je nog poedersuiker, water en boter aan toe voegen. Nadat je de botercreme hebt gemaakt, mix je er nog een theelepel smaakstof "groene appel" door.
Zet een spuitmondje op een spuitzak en vul deze met de botercreme, spuit toeven op de (afgekoelde) cupcakes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten