Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

woensdag 6 maart 2013

Taart

Voor deze week ontving ik een taartbestelling, voor een jarige. Iets met dieren, was de vraag. Nou heb ik een heleboel uitstekers, maar ik moest er even over nadenken. Al snel werd het me makkelijk gemaakt. Er werd een uitstekertje ingeleverd (-: van een hondje. Verder moest het een taart worden in bruintinten.

 
 
De taart is gevuld met aardbeien-vlaaivulling en aardbeienbotercreme. Deze smaak is toch bij veel mensen favoriet, merk ik. Met dezelfde botercreme heb ik de taart ook afgesmeerd.
Het fondant waarmee ik de taart heb bekleed, heb ik zelf op kleur gemaakt. Daarvoor heb ik witte en licht bruine fondant gebruikt. De donkerbruine fondant smaakt naar chocolade en de witte fondant smaakt naar witte chocolade.


 
Ik wens de jarige een fijne verjaardagsdag!


Geen opmerkingen: