Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zondag 18 november 2012

Zwemdiploma

Onze oudste zoon moest vanmiddag afzwemmen voor zijn zwemdiploma A. Wat was hij zenuwachtig... En dat was echt nergens voor nodig. Een week eerder moest hij proefzwemmen en dat was erg goed gegaan! Hij heeft dan ook zijn zwemdiploma gehaald!

Toen we terugkwamen hadden we lekkere cupcakes bij de koffie.


Ik heb de kleuren rood, oranje en wit gebruikt. 2 maten cirkels uitgestoken en nog cirkels met kartelrandje, een sterretje en de letter A. Verder heb ik nog lintjes gemaakt, waar ik een stippellijntje in heb gemaakt. De cupcakes heb ik gebakken in rode en oranje bakingcups en gevuld met jam en afgesmeerd met witte chocoladepasta. Heel handig voor als je even geen botercreme bij de hand hebt. Gewoon te koop bij de supermarkt en te vinden in het schap bij de andere chocoladepasta's.

Geen opmerkingen: