Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

dinsdag 27 november 2012

Billie!

Een taart mét Billie, dat was de opdracht :-D De internet-shoppers onder ons weten wel wie ik bedoel... Billie van BOL.com.


Vandaag gaat deze taart naar Janssen Packaging. Zij zijn dé specialist op het gebied van verzendverpakkingen. Onlangs sloten zij een contract met Nederlands grootste internetwinkel!
Wij feliciteren Janssen Packaging met het contract!!!
Daarom vandaag deze lekkere taart bij de koffie! Normaal gesproken bak ik als basis een biscuit. Deze keer heb ik een herfst-cake gebakken. De taart is gevuld met abrikozenjam en mandarijnenbotercreme. Met deze botercreme heb ik de taart ook afgesmeerd. De taart is bekleed en versierd met rolfondant. Billie is geprint op eetbaar papier.
Geen opmerkingen: