Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zondag 11 maart 2012

Dagje Efteling!Gisteren zijn we gezellig met z'n viertjes een dagje naar de Efteling geweest. De oudste (5 jaar) weet inmiddels goed de weg en voor de jongste (2 jaar) wordt het steeds leuker!

We begonnen de dag natuurlijk met een kopje koffie, de oudste mocht iets lekkers uitkiezen voor zichzelf en zijn broertje. Het werd een Boze Wolf en Draak cupcake.Bij de Laven heb je het LariekoeckHuys. Daar heb ik wat geinige fotootjes gemaakt. 

Sinds een paar weken heeft de Efteling een heus pannekoekenhuis, Polle's Keuken. In het midden van het restaurant staat een hele leuke stoof.Vandaag heb ik cupcakes in Efteling thema gebakken. Het zijn naturel cupcakes. De roze toef is aardbeienbotercreme, de groene is groene appelbotercreme. De plaatjes komen uit een doos van Koopmans, Sprookjesboomkoekjes. Ze zijn van snoeppapier. Verder heb ik ze versierd met fondant. En nog een paar paddestoeltjes erbij gemaakt.
Geen opmerkingen: