Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

vrijdag 16 september 2011

Knalroze voor de zuSTER...

... van Marleen.
Marleen een goede vriendin van de mama van Jop. Een paar weken geleden kreeg ik van Marleen een e-mail. Ze wilde graag een taartje bestellen voor haar tweelingzus. Ze was geslaagd en dat ging ze vieren. Als kadootje wilde ze een taartje geven. De lievelingskleur van haar zus is knalroze en ze noemt haar zus altijd zuSTER, of ik daar iets mee kon. Uiteraard (-: Dus nog wat over en weer gemaild, over vullingen, verder kleurgebruik e.d.

Het is een taartje geworden van 15 cm doorsnede, biscuit. Gevuld met aardbeivlaaivulling, aardbeienbotercreme en chocofudge en afgesmeerd met aardbeienbotercreme.
Ik heb het taartje bekleed met fondant in de kleur Fuchsia Pink. Bovenop het taartje heb ik een cirkel gelegd, met daarin afdrukken van een ster. Dat heb ik met een uitsteker gedaan en niet helemaal door het fondant heen gedrukt. Op de cirkel, de letters z-u-S-T-E-R en versierd met sterren met roze fondant. Er omheen een parelrand in lichtroze fondant. Ik heb een strakke rechte sierrand gemaakt in lichtroze en deze ook weer afgewerkt met een parelrand in roze. Verder heb ik het taartje her en der nog met wat sterren versierd.

Op de foto komt het lichtroze als oranje over )-: Ik ben niet zo'n hele goede fotograaf. En ik heb ook dit taartje weer in de avonduren gemaakt. Dan is het al behoorlijk donker en is er geen mooi licht meer om te fotograferen.Marleen heeft de taart vanavond opgehaald. Wat is het elke keer weer leuk, om een enthousiaste reactie te krijgen :-D

Het zijn niet de allermooiste foto's, maar vooruit hier dan nog eentje (-;
3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi Nicole,

het taartje is helemaal enthousiast ontvangen hoor! Zaterdagavond vond iedereen het een leuk kado. Jouw kaartjes zijn dus al goed uitgedeeld.

Gisteren heb ik een stukje op en hij was heerlijk.

Superbedankt!

Lieve groetjes Marleen

Anoniem zei

Beste Nicole,

Hier een berichtje van de zuSTER van Marleen.

Wat heb jij een lekker taartje voor mij gemaakt. Toen ik hem zaterdagavond kreeg wilde ik er gelijk in bijten. Toch maar even gewacht en gister het taartje met mijn familie opgegeten.

Nu is er nog 10% over, die ga ik zo opeten en terug denken aan mijn feestje en ik zal even stil staan en denken aan Jop. Wat een goed initiatief!!

Ik hoop dat je nog heel veel taartjes mag gaan bakken!!

Groetjes Linda

Nicole zei

Hallo zusjes (-;
Oeps, ik liep dus een beetje achter met m'n site... Maarre nu staan jullie reacties erop :-D
Wat ik dus wilde zeggen: bedankt voor jullie complimentjes en lieve reacties!
Liefs, Nicole