Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

donderdag 11 augustus 2011

Dan maar zomerse cupcakes (-;

Het wil niet écht zomeren hé... Jammer!
Afgelopen zondag was mijn zusje jarig. Ik had aangeboden om iets te maken. Maar ze wilde zelf de cupcakes versieren. Dus ik de cupcakes gebakken. Zaterdagavond hebben we ze samen gevuld en versierd. Met op de achtergrond de regen die met bakken uit de hemel viel...


Het zijn naturel cupcakes, gevuld met bosvruchtenjam en afgesmeerd met botercreme. We hebben ze versierd met fondant en... rietsuiker.
Voor de schelpen e.d. hebben we een mold gebruikt. Daarvoor hebben we grof 2 kleuren fondant gemengd. Niet helemaal egaal gekleurd dus. En met het rietsuiker lijkt het alsof er zand opligt.
2 opmerkingen:

Es zei

als t weer t niet zelf doet, dan zorgen wij wel dat de zomer in huis is :D een heel leuk en lekker idee van jij zussie xxx

Marion zei

Ziet er goed uit !
Doe maar goed oefenen, voor 3 september....hihi.