Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

woensdag 29 juni 2011

Zomer en cupcakes

Wat was het tropisch hé, de afgelopen dagen. Pfff... en dan had ik ook nog twee bestellingen aangenomen, op het laatste moment. Het kostte wat bloed, zweet (goh... (-; ) en tranen, maar uiteindelijk was ik toch tevreden met het resultaat.
De eerste bestelling, het taartje, heb ik gisteren al geblogd. Voor vandaag had ik jullie de cupcakes beloofd. Ondanks de warmte, vind ik het toch een hele leuke hobby, taarten en cupcakes decoreren. Na twee bestellingen, wil ik dan ook nog graag iets voor onszelf maken. Vanmorgen bedacht ik me ineens dat ik deze maand nog helemaal niks had gedaan voor de create4fun CupcakeChallenge. Daarom maar twee vliegen in één klap (-:
Cupcakes gebakken in ijsjes-baking-cups. Deze gevuld met perzik-framboos-jam. Bekleed met een gekartelde cirkel donkerbruine fondant. Gewoon, omdat die zo lekker naar chocolade smaakt. Daarna (weer) met de ijsjes-uitsteker aan de gang.

Die ontzettende leuke ijs-ijsbakjes met ijs-ijslepeltjes heb ik gekocht bij www.teitloos.nl. Neem maar eens een kijkje... daar kan je héél leuk winkelen (-:

En nog een foto, waarop je de baking-cups goed kan zien


Lekker zomers, deze cupcakes! En met een graad of 10 minder dan de afgelopen dagen, ook een stuk beter te verwerken.

De cupcakes die ik voor de bestelling moest maken, waren, mini-cupcakes. Ik mocht zelf de versiering bepalen. Ik heb laatst een structuurmat aangeschaft. Die heb ik gebuikt. En verder heb ik ze heel simpel gehouden.

Ik wilde eigenlijk uit de vierkantjes nog een klein sterretje uitsteken, maar dat was zo'n gepriegel. Dat doe ik nog een keer, op een ander moment.


3 opmerkingen:

Harriet zei

Hoi Nicole,

Leuke blog heb je. Ben jij degene die vanmiddag op de Westermarkt een standje had met cupcakes? Ik zag een visitekaartje (in de vitrine) liggen en dacht: die naam komt me bekend voor... nu zie ik dat je volger bent van mijn blog. Leuk!

Groetjes, Harriët van Harriët's Cards/Crafts Corner.

Nicole zei

Hoi Hariët,

Bedankt voor je leuke reactie! Ik was er zelf niet, maar ik heb wel voor hun de dummytaart en dummycupcakes gemaakt. Als ik het hier over de snoepwinkel heb, dan... heb ik het dus over... Jamin op de westermarkt (-;

Harriët zei

Ja... ik bedoelde inderdaad de Jamin. Dummy's waren zeker mooi!

Groetjes,