Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

dinsdag 28 januari 2014

Het plaatsen van een bestelling


De cupcakes, taarten en andere zoetigheden die je bij ons besteld, worden vers en op maat gemaakt.  De cupcakes en de biscuit worden uiteraard zo kort mogelijk voor aflevering gebakken. Maar het maken van de versieringen kost tijd. Ook werken wij met verse producten. Om die reden hebben wij geen grote hoeveelheden op voorraad.

Wil je er dus zeker van zijn dat je op een bepaalde datum de cupcakes en/of taart of een andere zoetigheid in huis hebt, bestel dan op tijd. Zeker 14 werkdagen van te voren. Wanneer er al een bestelling in de agenda staat, is het niet altijd mogelijk om er nóg een bestelling aan te nemen.

Omdat wij de ingrediënten e.d. vaak vers en op maat bestellen kan je je bestelling tot maximaal 5 werkdagen voor de afgesproken datum kosteloos annuleren. Daarna ben je verplicht de cupcakes en/of taart of de andere zoetigheid te betalen en af te halen.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een taart en/of cupcakes. Hier vind je meer informatie.


Geen opmerkingen: