Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

maandag 20 januari 2014

Blue Monday...


 
 
Blue Monday... de dagen zijn nog donker, het mooie weer nog ver weg, de goede voornemens zijn alweer weggezakt en het geld is na de feestdagen (bijna) op... Kortom de meest deprimerende dag van het jaar... Hoe zijn jullie deze dag doorgekomen?
 
Ik ben vanmorgen boodschapjes gaan doen bij Ikea :-D Er was al een tijdje dringend de behoefte aan wat extra kastruimte op het CAKES&joy HeadQuarter. Ik heb een geschikte kast gevonden bij Ikea. Verder heb ik natuurlijk ook nog wat andere dringende items gescoord.

 
Geef ons even de tijd om de kast in elkaar te zetten. Binnenkort zal ik jullie dan hier het CAKES&joy HeadQuarter showen.
 
Om jullie een beetje op te vrolijken op deze Blue Monday:  bij elke bestelling in onze webwinkel ontvang je een pakje blauwe rolfondant van 250 gram gratis!  Deze aanbieding is geldig tot en met  20-1-2014, 23.59 uur.  Uiteraard ontvang je ook nog het flesje snoephartjes als je voor meer dan € 20,- (excl. verzendkosten) besteld.
Neem snel een kijkje in onze webwinkel, we hebben 'm tot de nok gevuld met valentijnsitems!
Geen opmerkingen: