Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zondag 1 september 2013

LEGO taart

De mama van Fedde is een vaste klant! En we zijn erg blij met haar (-: Ze heeft steeds erg leuke opdrachten voor ons. Eerder maakten wij al een taart en cupcakes in piraten  thema en taart en cupcakes in voetbal thema. Voor het broertje van Fedde maakte ik eerder taart in Thomas de Trein thema en taart en cupcakes in Nijntje thema.
 
Nu wilde ze graag in het LEGO thema. Superleuke opdracht!
 
 
 
Als basis gebruikten wij een vierkante biscuit. Deze is gevuld met chocolade, aardbeienbotercreme en aardbeienvlaaivulling. De taart is bekleed met groene rolfondant. Op de hoeken zijn 4 wat dikkere cirkels gemaakt. In deze cirkels is het woord LEGO gestempeld.
 
Verder hebben we Fedde's naam gemaakt in de stijl van het LEGO-logo. Omdat de taart ook gebruikt wordt om kaarsjes uit te blazen, hebben we nog 6 LEGO blokjes gemaakt. Hierin konden de kaarsjes worden geprikt.


 
Zo af en toe maken wij een taart, waarvan het bijna zonde is, dat deze opgehaald wordt... Zo ook deze (-;
 


2 opmerkingen:

Marion zei

Al jaren een tevreden klant bij Nicole. Ook deze taart was weer een groot succes !
Erg mooi gemaakt en natuurlijk ook erg lekker van smaak.
Ik hoef maar 1 woord te zeggen qua thema en Nicole weet er altijd weer iets moois van te maken.
Bedankt weer !

Nicole zei

Jij, bedankt, Marion, voor de ontzettende leuke opdracht! Fijn te horen dat alles naar wens was.