Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zaterdag 28 september 2013

Een bruidstaart...... maar toch niet...

Afgelopen week ontving ik een last-minute bestelling. Hoewel ik het prettig vind om zeker twee weken van te voren een bestelling te ontvangen, kon het toch doorgaan. Gelukkig maar, want ik vond het een superleuke opdracht!
Een bestelling voor een taart voor een stel dat al 20 jaar samen is. Zij geven een feest alsof het een trouwfeest is... De vriendengroep had al een aantal leuke "grapjes", een (bruids)taart zou er ook wel bij passen.

Na wat overleg besloten we het volgende:
een vierkante taart, met als basis kleur roze. Daarop een hart met een (echt)paar en de tekst: "Ernst en Maartje 20 jaar dik aan!"

 
Het hart met het echtpaar ligt op een cirkel waar kleine hartje in gestempeld zijn. Voor de rand rondom de taart heb ik dezelfde techniek gebruikt.

 
Het feestweekend is, op het moment dat ik dit schrijf, in volle gang. Ik ben zo benieuwd wat Ernst en Maartje er van vinden :-D

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Sorry voor de late reactie! Ze vonden de taart geweldig. Dit is je meest gefotografeerde en daarna snelst opgegeten taart ooit ;)
Bedankt! X Lisette

Nicole zei

Dat is een mooi compliment, Lisette! Ik vond het een superleuke opdracht! Jij ook bedankt (-;
Groetjes, Nicole