Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

woensdag 24 juli 2013

Niet om op te eten

Ik wilde een origineel afscheidscadeau meenemen naar het kinderdagverblijf. Toen ik had bedacht om een `kaarsjes-uitblaas-taart` te maken, ging het ook volop zomeren. We hadden er lang op moeten wachten op zomers weer. Maar om een taart te maken zijn het niet echt ideale omstandigheden. 
Vanmiddag was het afscheidsfeestje en vanmorgen was het gelukkig weer even wat koeler. Ondanks dat de luchtvochtigheid best hoog was, ben ik er vanmorgen toch aan begonnen. En het resultaat mag er zijn! 
Een 3-laags stapeltaart, in bonte kleuren! Met plaats voor maximaal 4 theelichtjes om uit te blazen.
De bovenste heeft een doorsnede van 10 cm, de middelste is 15 cm en de onderste 20 cm. De taart is bekleed en versierd met fondant. Maar de binnenkant is van... piepschuim!

De juffies waren blij verrast en ze gaan ´m zeker gebruiken als er een kindje zijn of haar verjaardag viert. En zo denken ze nog regelmatig aan ons (-:Geen opmerkingen: