Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

vrijdag 5 april 2013

Cupcakes voor tijdens Italiaanse les

 

Deze cupcakes gaan vandaag mee naar Italiaanse les. Een groepje vriendinnen gaat op Italiaanse les. Wat denken jullie? Die meiden scoren meteen al punten bij de juf (-;

 
 
De cupcakes zijn gebakken in zwarte bakpapiertjes en gevuld met abrikozenjam. Van rolfondant maakte ik een Italiaanse vlag. Dat doe je zo:
je rolt groene, witte en rode fondant uit. Daar snijd je repen van. Daarna rol je een wat groter stuk witte fondant uit. Daarop leg je de repen, groen, wit en rood, strak tegen elkaar. Met een ronde uitsteker steek je cirkels uit. Probeer de ronde uitsteker zo goed mogelijk in het midden van de 3 repen te leggen. Dan is het stukje groen ongeveer net zo groot als het rode.
Geen opmerkingen: