Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zaterdag 3 november 2012

Walk4Brains

Deze week (29 oktober t/m 4 november) is het Internationale Hersentumorweek. Walk4Brains is een internationaal initiatief, wat in Nederland is opgepakt door de Stichting STOPhersentumoren.nl. www.STOPhersentumoren.nl De stichting hoopt dat in het weekend van de Hersentumorweek op zoveel mogelijk plekken in Nederland Walk4Brains worden georganiseerd, waarbij wandelaars door middel van inschrijfgeld en/of sponsoring geld inzamelen om de ontwikkeling van onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken.
Vanmorgen heb ik samen met onze jongste zoon in het team JopisTop een mooie route door de Loonse en Drunense Duinen gelopen. Zoals organisator Caroline het zelf al schreef op de website van Walk4Brains NoordBrabant was het een spetterende dag.
Op dit moment is nog niet helemaal duidelijk wat de opbrengst van deze dag was. Maar dat laat ik jullie snel weten :-D Voor iedereen die gesponsord heeft, nogmaals superbedankt!!!


Geen opmerkingen: