Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

vrijdag 14 oktober 2011

Weer een keertje workshoppen

Gisteravond kwam m'n collega Debby na haar werk naar mij toe. Eerst lekker gegeten met z'n allen en toen de jongens in bed lagen zijn we aan de slag gegaan.

Eerst een naturel biscuit van 20 cm doorsnede gevuld met jam en botercreme. Daarna de taart afgesmeerd met botercreme. Debby wilde de taart voor haar jarige schoonzus maken. Ze wilde de kleuren blauw en rood gebruiken. Eerst witte fondant blauw gekleurd en daarmee de taart bekleed. Met rode fondant heeft ze 3 verschillende maten bloemen uitgestoken. Een witte cirkeltje als bloemhartje maakt het helemaal af. Nog wat hele kleine witte en rode bloemetjes uitgestoken, als finishing touch en een rode sierrand.
Wat vinden jullie? Mooi exemplaar toch?


En dan nog een kleine tussenstand. 30 juli jl. maakte ik een bedrag van € 31,- over aan de Stichting STOPhersentumoren en nu al zit dat bedrag alweer in de spaarpot!!!

Geen opmerkingen: