Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zaterdag 9 april 2011

@ de BusStopBakery

Gister twitterde de BusStopBakery  dat ze vandaag om 11 uur op het Pieter Vreedeplein hier in het centrum zouden zijn. Yes, dacht ik... eindelijk kunnen we die lekkere cupcakes van Rudolph gaan proeven!


Vanmorgen met de kindjes, op de fiets naar het centrum. Wat zag het er gezellig uit. Die knalroze bus mét overheerlijke cupcakes. Jammergenoeg hadden ze niet alle smaken bij zich. Maar het was toch moeilijk kiezen, hoor (-; Voor de kindjes ieder een marshmallow-fluff en voor onszelf een dreamer

Een fijn plekje, in het zonnetje gevonden en eerst de kindjes maar een beetje geholpen om die heerlijke cupcake uit het handje op te eten.  En daarna zelf nog lekker gesmikkeld. Mmm, alsof er een engeltje over je tong p...t (-:

Het was redelijk druk. Er moest al snel gebeld worden naar Rudolph en Robert (van Bekhoven) voor nieuwe voorraad. Wel jammer dat Rudolph er niet bij was. Maar gelukkig spotte we 'n andere BN'er met z'n kids.
De dames van de bus waren zo ontzettend aardig. Eentje nam zelfs even de tijd om een foto van ons te maken.


Fijn weekend, geniet van de zon!
Tot snel weer!


Geen opmerkingen: