Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

vrijdag 2 januari 2015

Gelukkig nieuwjaar!


Allereerst: de beste wensen voor 2015!

Op de laatste dag van 2014 maakten wij onze laatste opdracht van dat jaar (-: Cakepops voor op een nieuwjaarsreceptie op 1 januari (-:
Cakepops, zijn ideaal als klein zoet hapje. Zeker na al die eetmomenten van de afgelopen dagen. Het is een klein bolletje cake omhuld met (gekleurde) chocolade.Het lijken net kleine chocoladebolletjes. Maar er zit dus geen slagroom aan de binnenkant. Je stopt ze gewoon in 1 x in je mond. 


Wij hebben het op onze Facebook-pagina ook al aangegeven. Wij gaan stoppen met de webwinkel. Helaas heeft het toch niet gebracht wat we ervan hadden verwacht. Maar omdat we taarten en cupcakes maken en decoreren toch het allerleukste vinden, gaan we ons daar wat meer op concentreren. Terug naar de basis dus :-) 

De komende week gaan wij kijken wat we nog op de plank hebben liggen. Een aantal producten zullen we voor eigen gebruik houden. Maar wellicht zijn er producten die we toch nog graag willen verkopen. Tegen een leuk prijsje uiteraard. Houdt daarom ons blog en onze social media goed in de gaten de komende tijd.

Maak er een mooi  jaar van! Enne... er is altijd een reden voor taart... of voor cupcakes... of voor iets anders zoets! Tot ziens dus!Geen opmerkingen: