Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

woensdag 2 april 2014

Rie... raa... rammelbibs!!!

Het was een drukte van belang in ons atelier! 25 stuiterende minions gaan vanavond de deur uit :-)Afgelopen zondag kregen wij de vraag of wij 25 minions konden maken om donderdag op school te trakteren. Wij maakte al eerder minions voor een bestelling voor een jarige disney fan . Zo leuk om te doen! Dus met een klein beetje schuiven met andere werkzaamheden was er toch een plaatsje in de agenda.

Dinsdag maakte ik al een start met het maken van Minions. Op internet deed ik nog wat inspiratie op. Ik zag een minion verkleed als meisje voorbij komen.


Eerder maakte wij ook al een Minion taart , de paarse. Genoeg inspiratie dus :-)


25 cupcakes, 1 paarse, 6 minions verkleed als meisje en voor de rest "mannetjes". De paarse in een grijs bakpapiertje, de meisjes in een groene en de rest in een blauwe. Dennis, alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Veel plezier met trakteren op school morgen!


Geen opmerkingen: