Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zaterdag 22 maart 2014

Taa Tata Taa Tata Tatata

Taa Tata Taa Tata Tatata , neurieden wij de afgelopen dagen :-)

De mama van Fedde en Tuur is één van onze vaste klanten. Wanneer haar jongens jarig zijn, verzorgen wij de taart en/of de cupcakes. Neem maar eens een kijkje bij de kindertaarten .

Vandaag wordt Tuur 3 jaar. Het thema werd Efteling, Jokie en Jet. Geweldig leuke opdracht weer!

 
Op de vierkante taart maakten we een puzzelplaatje van Jokie en Jet. Ik zal later deze week nog een keer bloggen over het maken van een puzzelplaatje. Jokie kreeg een ballon in zijn handje met het cijfer 3. Verder maakten we 3 ballen, daar kunnen de kaarsje opgezet worden.
 
 
We maakten ook nog cupcakes. De "buik" van Jet: het rood-wit gestreepte shirtje met de bloem, in een oranje bakpapiertje ("de pootjes")  De buik van Jokie, in een rood bakpapiertje. Ballonnetjes met de T en de 3, in een blauw bakpapiertje.

 
De cupcakes gaan met de vriendjes en vriendinnetjes van Tuur mee naar huis na het feestje. Daarom verpakten wij de cupcakes per stuk. In stijl natuurlijk, mét een Efteling-sticker :-)

 
 
Tuur, gefeliciteerd met je verjaardag, geniet van je feestje!
 
Deze foto ontvingen wij nog van de mama van Tuur:
 
 
 
Altijd leuk een foto van de jarige met z'n taart :-)
 2 opmerkingen:

Marion zei

Wat een geweldig werk had je er weer van gemaakt Nicole!
De taart en cupcakes waren weer een meesterwerk.
En niet onbelangrijk, ze smaakten erg lekker.
De jarige job heeft zelfs 2 stukken op!
Bedankt weer Nicole. Ook voor de service betreft de mooie transparante cupcake doosjes.
Tot de volgende bestelling in september!

Nicole zei

Ik heb het (weer) graag gedaan! Jij komt steeds met enorm leuke thema's waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Tot in september, Marion!