Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

zaterdag 8 februari 2014

Openingsweekend Kiddiez & Co Hilvarenbeek

Gisteren opende Kiddiez & Co Hilvarenbeek haar deuren voor het publiek!

Woensdagavond waren wij aanwezig bij de openingsborrel. Natuurlijk hadden wij een kleinigheidje meegenomen :-)Voor de klanten waren er gisteren en vandaag lekkere mini-cupcakes.
Kiddiez & Co staat voor eigentijdse baby- en kindermode, kinderschoenen en speelgoed met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Behalve de winkels in Baarle-Nassau, Tilburg en Hilvarenbeek, hebben zij ook een eigen webwinkel, iPad-shopping, Personal Shopping en organiseren zij kledingparty's aan huis.

Dit was voor het eerst dat wij zo'n grote bestelling hebben gemaakt! Maar met goed plannen en goed voorbereiden was alles op tijd klaar. Wendy, superbedankt voor de leuke opdracht! Hopelijk tot ziens!

Wij wensen het team van Kiddiez & Co veel succes met hun 3e winkel!

Geen opmerkingen: