Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

donderdag 4 oktober 2012

Koekjes bakken


Deze week had de oudste een studiedag. Hij wilde graag weer een keer koekjes bakken. Deze keer heb ik voor een snelle en makkelijke manier gekozen (-; Bij de AH verkopen ze "Mix voor kinderkoekjes". Heel makkelijk, alleen een beetje water toevoegen, met de mixer tot een kruimelig deeg mixen en dan nog even met je handen een deegbal kneden.
Volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking moest  je de deegbal in 12 stukjes verdelen, deze bakken en dan daarna nog versieren met bijvoorbeeld glazuur. Maar dat vonden wij natuurlijk niet zo leuk...
Ik had namelijk laatst héle leuke uitstekers gekocht in Halloween thema, Sugar Sweet Company. Die hebben we gebruikt.


 
Dit was (een gedeelte van) het resultaat:
 
 
Je haalt er, als je uitstekers gebruikt, dus meer dan 12 koekjes uit!
En ze smaakten héérlijk!2 opmerkingen:

Jolanda zei

Geinig zeg, ik heb eigenlijk nooit niets meer met koekjes bakken gedaan. Heb jij nog een doosje tijd voor mij? ;-)

Liefs xx

Nicole zei

Uhm... nee doosjes tijd heb ik nog niet gevonden in de supermarkt, Jolanda. Maar deze mix is echt superhandig! Alleen water toevoegen dus, paar minuutjes mixen, even kneden, uitsteken en hup de oven in. Ennn... als ze in de oven staan, kan je ondertussen iets anders doen (-;

XXX