Welkom @CAKES&joy!

CAKES&joy, cupcakes, taarten en nog veel meer!
Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een taart en/of cupcakes op maat? Dan ben je bij CAKES&joy aan het juiste adres.

Met Taartjes voor Jop steunen wij de stichting STOPhersentumoren. Van elke bestelling en workshop gaat jaarlijks een bedrag naar deze stichting. Regelmatig steunen wij ook andere goede doelen, zoals Alpe d’HuZes en 3FM Serious Request.

maandag 26 december 2011

Kerst!Kerst 2011 is alweer bijna voorbij. We hebben rustige relaxte kerstdagen achter de rug. Uiteraard heb ik weer lekkers gemaakt.
Vrijdag heb ik mijn collega's maar weer eens verwend (-:


Omdat onze "vergadertafel" voornamelijk als "lekkernij-tafel" wordt gebruikt, maar weer eens mini-cupcakes gebakken. Simpel met een cirkel ronde fondant en een iets kleinere cirkel met een kerstboom-stempeltje. De grote cupcakes met een cirkel fondant met een reliefje erin en verder een versiering in kerstthema. Ze zijn gevuld met aardbeienjam en afgesmeerd met witte chocopasta.

Eerste kerstdag hebben we lekker geborreld hier thuis. Allemaal lekkere hapjes gemaakt (en gekocht). En natuurlijk ook cupcakes. Beetje van alles: toefje met kerstsprinkels, fondant, suikersnoepjes.Hebben jullie allemaal fijne kerstdagen gehad? Op naar de jaarwisseling...

Geen opmerkingen: